Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę podaje się do obiadu zamiast ziemniaków do białych mięs / nie ryb / i drobiu, polewając ją sosem własnym z mięsa. Spożywa się ją na ciepło, uprzednio podgrzewając na parze – stawiając na garnku z wodą Można też na zimno. (wtedy najlepiej jako surówkę bez dodawania ziemniaków)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93299
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1881
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5700
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5680
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93299
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1881
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5700
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5680
Składniki
Cebulę, grzybki i ogórki pokroić w kostkę. Ziemniaki rozdrobnić, buraki ugotowane zetrzeć na grubej tarce w paski, dodać kapustę kwaszoną, sól, pieprz do smaku i wymieszać. Składniki trzeba tak dobrać do smaku / zwłaszcza ogórki, grzybki i kapustę żeby było pikantne ale nie za kwaśne. Całość wymieszać w dużym garnku i podgrzewać na parze.