Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykła sałatka na egzotyczne wieczory!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10528
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4544
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424330
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10528
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4544
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424330
Składniki
Sałatę strzępiastą porwać na niewielkie kawałki i przełożyć do miski. Dodawać kolejno: Obraną ze skóry pomarańczę (należy obrać również biała powłoczkę znajdującą się pod skórką) pociętą najpierw na plastry, które kroimy następnie na ćwiartki'' ogórek zielony przekrojony na pół a następnie w plasterki, posiekane oliwki, ser brie pokrojony na niewielkie kawałki, płatki migdałowe Dressing: W naczyniu dokładnie wymieszać ocet balsamiczny, musztardę i miód ( ilość składników można dowolnie modyfikować w zależności od upodobań smakowych ).Polać sałatkę, delikatnie wymieszać całość. Smacznego!