Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykła sałatka na egzotyczne wieczory!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Sałatę strzępiastą porwać na niewielkie kawałki i przełożyć do miski. Dodawać kolejno: Obraną ze skóry pomarańczę (należy obrać również biała powłoczkę znajdującą się pod skórką) pociętą najpierw na plastry, które kroimy następnie na ćwiartki'' ogórek zielony przekrojony na pół a następnie w plasterki, posiekane oliwki, ser brie pokrojony na niewielkie kawałki, płatki migdałowe Dressing: W naczyniu dokładnie wymieszać ocet balsamiczny, musztardę i miód ( ilość składników można dowolnie modyfikować w zależności od upodobań smakowych ).Polać sałatkę, delikatnie wymieszać całość. Smacznego!