Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykła sałatka na egzotyczne wieczory!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12288
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13057
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5264
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12288
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13057
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5264
Składniki
Sałatę strzępiastą porwać na niewielkie kawałki i przełożyć do miski. Dodawać kolejno: Obraną ze skóry pomarańczę (należy obrać również biała powłoczkę znajdującą się pod skórką) pociętą najpierw na plastry, które kroimy następnie na ćwiartki'' ogórek zielony przekrojony na pół a następnie w plasterki, posiekane oliwki, ser brie pokrojony na niewielkie kawałki, płatki migdałowe Dressing: W naczyniu dokładnie wymieszać ocet balsamiczny, musztardę i miód ( ilość składników można dowolnie modyfikować w zależności od upodobań smakowych ).Polać sałatkę, delikatnie wymieszać całość. Smacznego!