Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykła sałatka na egzotyczne wieczory!
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 557
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 152
Podczas jednej ze swoich podróży do doliny Neretwy w Dalmacji, Robert Makłowi...
Odsłon: 1094
Nie ma to jak niedzielny obiad, który nie może obyć się oczywiście bez kawałk...
Odsłon: 232
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 557
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 152
Podczas jednej ze swoich podróży do doliny Neretwy w Dalmacji, Robert Makłowi...
Odsłon: 1094
Nie ma to jak niedzielny obiad, który nie może obyć się oczywiście bez kawałk...
Odsłon: 232
Składniki
Sałatę strzępiastą porwać na niewielkie kawałki i przełożyć do miski. Dodawać kolejno: Obraną ze skóry pomarańczę (należy obrać również biała powłoczkę znajdującą się pod skórką) pociętą najpierw na plastry, które kroimy następnie na ćwiartki'' ogórek zielony przekrojony na pół a następnie w plasterki, posiekane oliwki, ser brie pokrojony na niewielkie kawałki, płatki migdałowe Dressing: W naczyniu dokładnie wymieszać ocet balsamiczny, musztardę i miód ( ilość składników można dowolnie modyfikować w zależności od upodobań smakowych ).Polać sałatkę, delikatnie wymieszać całość. Smacznego!