Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykła sałatka na egzotyczne wieczory!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5974
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5974
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Składniki
Sałatę strzępiastą porwać na niewielkie kawałki i przełożyć do miski. Dodawać kolejno: Obraną ze skóry pomarańczę (należy obrać również biała powłoczkę znajdującą się pod skórką) pociętą najpierw na plastry, które kroimy następnie na ćwiartki'' ogórek zielony przekrojony na pół a następnie w plasterki, posiekane oliwki, ser brie pokrojony na niewielkie kawałki, płatki migdałowe Dressing: W naczyniu dokładnie wymieszać ocet balsamiczny, musztardę i miód ( ilość składników można dowolnie modyfikować w zależności od upodobań smakowych ).Polać sałatkę, delikatnie wymieszać całość. Smacznego!