Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalna przystawka na miły wieczór:)))
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 181
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 540
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 638
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 181
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 540
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 88
Polecam.
Odsłon: 638
Składniki
Świeżą figę,dobrze dojrzałą czyli mocno fioletową rozkroic na cztery części nie docinając do końca.Postawic na talerzyku i ścisnąc dołem,otworzy się jak kwiat.
Ser feta pokroic w kosteczkę i posypac figę
Szynkę ,najlepiej żeby była wilgotna(wołowa,albo konserwowa)pokroic w paski i posypac ser i figę
To jest całe danie,tak można podawac,ale ja jeszcze polałam dookoła kroplami sosu włoskiego:)