Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalna przystawka na miły wieczór:)))
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 373
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11787
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 435
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 663
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 373
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11787
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 435
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 663
Składniki
Świeżą figę,dobrze dojrzałą czyli mocno fioletową rozkroic na cztery części nie docinając do końca.Postawic na talerzyku i ścisnąc dołem,otworzy się jak kwiat.
Ser feta pokroic w kosteczkę i posypac figę
Szynkę ,najlepiej żeby była wilgotna(wołowa,albo konserwowa)pokroic w paski i posypac ser i figę
To jest całe danie,tak można podawac,ale ja jeszcze polałam dookoła kroplami sosu włoskiego:)