Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalna przystawka na miły wieczór:)))
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Składniki
Świeżą figę,dobrze dojrzałą czyli mocno fioletową rozkroic na cztery części nie docinając do końca.Postawic na talerzyku i ścisnąc dołem,otworzy się jak kwiat.
Ser feta pokroic w kosteczkę i posypac figę
Szynkę ,najlepiej żeby była wilgotna(wołowa,albo konserwowa)pokroic w paski i posypac ser i figę
To jest całe danie,tak można podawac,ale ja jeszcze polałam dookoła kroplami sosu włoskiego:)