Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15065
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15065
Składniki
Dokładnie umyj jabłka, pomarańczę sparz. Pokrój owoce w łodeczki, usuń nasiona, pestki i ogonki. Ułóż je skórką do dołu w naczyniu do gotowania na parze. Ugotuj wodę w garnku, postaw na nim naczynie i gotuj owoce pod przykryciem ok. 6 min. Podawaj na gorąco, polej miodem, posyp cynamonem. SMACZNEGO !!!