Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne a zarazem kolorowe danie, pelne finezji.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4364
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3609
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30300
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4364
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3609
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30300
Składniki
Kapuste umyc, drobno pokroic. Gotowac piec minut w malej ilosci osolonej wody,osaczyc.
Szalotki obrac,pokroic w kostke.Dusic na masle razem z kminkiem. Dodac kapuste i smietane, przyprawic galka muszkatolowa,sola i pieprzem. Polaczyc z polowa sera.
Kromki chleba podpiec z obu stron na zlotobrazowy kolor (w tosterze lub na grillu). Rozlozyc na nich kapuste, posypac reszta sera. Wstawic na 5 minut do piekarnika.
Boczek podpiec z jednej strony na chrupiaco. Po plasterku boczku ulozyc na kazdej kromce chleba. Posypac szczypiorkiem.(ja posypalam pietruszka i nie dodalam boczku)