Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne a zarazem kolorowe danie, pelne finezji.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 109
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2185
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4005
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 109
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2185
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4005
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1423
Składniki
Kapuste umyc, drobno pokroic. Gotowac piec minut w malej ilosci osolonej wody,osaczyc.
Szalotki obrac,pokroic w kostke.Dusic na masle razem z kminkiem. Dodac kapuste i smietane, przyprawic galka muszkatolowa,sola i pieprzem. Polaczyc z polowa sera.
Kromki chleba podpiec z obu stron na zlotobrazowy kolor (w tosterze lub na grillu). Rozlozyc na nich kapuste, posypac reszta sera. Wstawic na 5 minut do piekarnika.
Boczek podpiec z jednej strony na chrupiaco. Po plasterku boczku ulozyc na kazdej kromce chleba. Posypac szczypiorkiem.(ja posypalam pietruszka i nie dodalam boczku)