Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 941
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1052
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2100
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 941
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1052
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2100
Składniki
z pieczarek usunac trzony,kapelusze sparzyc wrzatkiem(zblanszowac).nastepnie przygotowac nadzienie,laczac dokladnie dwa smaki serow.farsz nalozyc lyzeczka w jeden z kapeluszy pieczarki i przykryc drugim,tak aby powstala kulka.przygotowane pieczarki panierowac w mace,jajach polaczonych z mlekiem i bulce tartej.opanierowane grzybki smazyc w glebokim tluszczu,az bulka tarta sie zezloci.podawac z sosem czosnkowym lub house majo(zobacz przepis).