Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 824
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 824
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Składniki
z pieczarek usunac trzony,kapelusze sparzyc wrzatkiem(zblanszowac).nastepnie przygotowac nadzienie,laczac dokladnie dwa smaki serow.farsz nalozyc lyzeczka w jeden z kapeluszy pieczarki i przykryc drugim,tak aby powstala kulka.przygotowane pieczarki panierowac w mace,jajach polaczonych z mlekiem i bulce tartej.opanierowane grzybki smazyc w glebokim tluszczu,az bulka tarta sie zezloci.podawac z sosem czosnkowym lub house majo(zobacz przepis).