Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trochę mniejsza bomba kaloryczna, niż ta z Mc ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10702
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10702
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Składniki
Mięso mielone mieszamy z jajkiem, mąką połowa drobno posiekanej cebuli i mąką, przyprawiamy solą i pieprzem, formujemy na "płaskie kotleciki" typu stek do hamburgera i smażymy na patelni bądź pieczemy na grillu.
Bułkę opiekamy w opiekaczu, kombiwarze lub grillu, żeby była ciepła i chrupka, Pomidora, ogórka kroimy w plastry cebulę na drobno, ser żółty można zetrzeć lub wrzucić w plasterkach. Na bułkę układamy mięsko, troszkę sałaty, pomidora, ogórka polewamy sosami, posypujemy kukurydzą i serem, kolejność w sumie obojętna jak widać na zdjęciu, byle było smacznie