Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalny sposób na podanie przystawek bez użycia talerzy.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1061
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5619
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18063
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1061
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5619
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18063
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy w kostkę. Szynkę kroimy w drobną kosteczkę, po czym mieszamy z jajkiem, majonezem i musztardą. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu i napełniamy skorupki waflowe. Dekorujemy kiełkami.