Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu i niedroga zakąska na każde przyjęcie.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki obrać i pokroić na drobne kawałeczki, podsmażyć. Jajka przekroić na połówki, wydrążyć żółtka . Do żółtek dodać podsmarzone pieczarki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Przygotowany farsz nakładać w środki białek. Dekorować świeżą natką pietruszki. Smacznego