Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu i niedroga zakąska na każde przyjęcie.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki obrać i pokroić na drobne kawałeczki, podsmażyć. Jajka przekroić na połówki, wydrążyć żółtka . Do żółtek dodać podsmarzone pieczarki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Przygotowany farsz nakładać w środki białek. Dekorować świeżą natką pietruszki. Smacznego