Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska w okresie wielkanocny i nie tylko ;-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10353
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12787
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10353
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12787
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Ugotuj wszystkie jaja na twardo.
Po ostudzeniu, obierz jaja i przekrój na połówki. Wyjmij żółtka nie uszkadzając białek, które później będziemy faszerować.
Ser zetrzyj na drobnych oczkach. Szynkę posiekaj bardzo, bardzo drobno.
Rozdrobnij żółtka widelcem w głębokim naczyniu. Dodaj do nich starty ser i posiekaną szynkę. Do tak powstałej masy dodaj majonez, oraz odrobinę chrzanu śmietankowego. Utrzyj wszystkie składniki razem. Na koniec dodaj szczyptę pieprzu.
Przygotowaną masą wypełnij białka jaj.
Na koniec można przyozdobić potrawę majonezem oraz szczypiorkiem. SMACZNEGO :-)