Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska w okresie wielkanocny i nie tylko ;-)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 861
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4125
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 861
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4125
Składniki
Ugotuj wszystkie jaja na twardo.
Po ostudzeniu, obierz jaja i przekrój na połówki. Wyjmij żółtka nie uszkadzając białek, które później będziemy faszerować.
Ser zetrzyj na drobnych oczkach. Szynkę posiekaj bardzo, bardzo drobno.
Rozdrobnij żółtka widelcem w głębokim naczyniu. Dodaj do nich starty ser i posiekaną szynkę. Do tak powstałej masy dodaj majonez, oraz odrobinę chrzanu śmietankowego. Utrzyj wszystkie składniki razem. Na koniec dodaj szczyptę pieprzu.
Przygotowaną masą wypełnij białka jaj.
Na koniec można przyozdobić potrawę majonezem oraz szczypiorkiem. SMACZNEGO :-)