Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zagryzać barszczyk takim kapuśniaczkiem...mmmmmmmmmmmmmm
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Posiekać mąke z margaryną. Drożdże rozmieszane ze śmietaną (i 0,5 łyżeczki cukru pudru) wlać do mąki. Wyrobić. Do ciasta dodać żółtko i 1 łyżeczkę soli. Ok. godzine trzymac w cieple.
W tym czasie przygotować farsz z kapusty kiszonej. Ciasto rozwałkować, kłaśc farsz i zwijać. Wierzch smarować białkiem i posypać kminkiem, serem żółtym... Piec na złoty kolor. POLECAM