Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 58
Dodano: 19.09.2011
Odsłon: 1255
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
kasze gotujemy na pol miekko ( ja mialam drobna)
w czasie gdy kasze gotujemy na patelni podsmazamy cebulke pokrojoną(jak kto lubi drobniej badz grubiej) ztarta marchewke i pkorojone grzyby( ja miala dwa spore czerwone kozaczki ale to zalezy jak kto lubi posmak grzybowy) gdy wszystko sie dobrze zrumieni dodajemy do tego podgotowana kasze i zalewamy rozpuszczonymi w kubku goracej wody wirkami kostek no powiedzmy ze nie moze byc ich wiecej razem biorac niz pol kostki na kubek wody
wszystko razem dusimy az kasza wchlonie wszystek plyn
zapewniam samkuje to wysmienicie a do tego szybkie i proste w wykonaniu :))
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)