Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czesto panieruje kotlety,ryby i zostaje mi maka,bulka tarta i jajko wtedy to razem lacze i sa kotleciki.Jak nie wiesz co z tym zrobic wykorzystaj pozostalosci z panierki.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7870
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1081
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13633
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7870
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1081
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13633
Składniki
Polacz wszystkie skladniki i usmaz.