Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest trudne do przyrządzenia,i jest pyszne.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1660
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 991
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1660
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 991
Składniki
Mięso opłucz,osusz,skrop sokiem z cytryny,natrzyj rozgniecionym czosnkiem,odstaw na 1 godz.Każdy kotlet natnij głęboko,oprósz solą,pieprzem i ziołami.W nacięcie włóż plaster sera i szynki,zepnij wykałaczką.Panieruj w jajku i tartej bułce.Smaż na chrupiąco z obu stron na oleju wymieszanym z masłem.Na każdym kotlecie połóż po łyżeczce masła,przykryj i duś jeszcze ok.5 minut