Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest trudne do przyrządzenia,i jest pyszne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1498
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1723
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1498
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1723
Składniki
Mięso opłucz,osusz,skrop sokiem z cytryny,natrzyj rozgniecionym czosnkiem,odstaw na 1 godz.Każdy kotlet natnij głęboko,oprósz solą,pieprzem i ziołami.W nacięcie włóż plaster sera i szynki,zepnij wykałaczką.Panieruj w jajku i tartej bułce.Smaż na chrupiąco z obu stron na oleju wymieszanym z masłem.Na każdym kotlecie połóż po łyżeczce masła,przykryj i duś jeszcze ok.5 minut