Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest trudne do przyrządzenia,i jest pyszne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 873
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12672
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 873
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12672
Składniki
Mięso opłucz,osusz,skrop sokiem z cytryny,natrzyj rozgniecionym czosnkiem,odstaw na 1 godz.Każdy kotlet natnij głęboko,oprósz solą,pieprzem i ziołami.W nacięcie włóż plaster sera i szynki,zepnij wykałaczką.Panieruj w jajku i tartej bułce.Smaż na chrupiąco z obu stron na oleju wymieszanym z masłem.Na każdym kotlecie połóż po łyżeczce masła,przykryj i duś jeszcze ok.5 minut