Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 63
Dodano: 02.03.2010
Odsłon: 14686
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Po ugotowaniu jajka rozgnieść w misce
.Dodać bułkę tartą ewentualnie bułkę, jajko, drobno posiekaną cebulkę.
Przyprawić do smaku wg uznania i uformować kotleciki
Obtoczyć w bułce tartej i kłaść na bardzo rozgrzany tłuszcz
Podawać na zimno lub gorąco... najlepiej smakuje z ziemiakami
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

anna 05 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Dostalam ten przepis od mojej mamy ale jeszcze nie probowalam ale mama sobie je bardzo chwali i na pewno je zrobie jutro na obiadek albo kolacje :)))4 Kto głosował? | Odpowiedz

Bardolka 03 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam a kotlety z jaj rządzą :D4 Kto głosował? | Odpowiedz

Mole3 02 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Znam ten przepis - kotleciki są pyszne i naprawdę bardzo łatwe w przygotowaniu. U nas jednak nie rozgniata się jajek, lecz ściera na tarku, na grubych oczkach. Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz