Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatni "wynalazek" mojej córki, wykombinowany z kilku przepisów.
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 53
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1924
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 561
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 53
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1924
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 561
Składniki
Szpinak dokładnie opłukać, odciąć łodyżki, odstawić do odsączenia.
Czosnek obrać drobniutko posiekać, lub przecisnąć przez praskę, ser zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Na patelnię wylać odrobinę oliwy wrzucić szpinak, lekko podsmażyć, dodać czosnek i smażyć do całkowitego odparowania płynu.
Na naleśnikach układać cieniutką warstwę farszu, obok ułożyć starty ser, zawinąć i przesmażyć na patelni do zrumienienia.
Podawać z sosem czosnkowym.