Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatni "wynalazek" mojej córki, wykombinowany z kilku przepisów.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1751
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 204
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1751
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 204
Składniki
Szpinak dokładnie opłukać, odciąć łodyżki, odstawić do odsączenia.
Czosnek obrać drobniutko posiekać, lub przecisnąć przez praskę, ser zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Na patelnię wylać odrobinę oliwy wrzucić szpinak, lekko podsmażyć, dodać czosnek i smażyć do całkowitego odparowania płynu.
Na naleśnikach układać cieniutką warstwę farszu, obok ułożyć starty ser, zawinąć i przesmażyć na patelni do zrumienienia.
Podawać z sosem czosnkowym.