Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatni "wynalazek" mojej córki, wykombinowany z kilku przepisów.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12222
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1373
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12935
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4968
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12222
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1373
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12935
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4968
Składniki
Szpinak dokładnie opłukać, odciąć łodyżki, odstawić do odsączenia.
Czosnek obrać drobniutko posiekać, lub przecisnąć przez praskę, ser zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Na patelnię wylać odrobinę oliwy wrzucić szpinak, lekko podsmażyć, dodać czosnek i smażyć do całkowitego odparowania płynu.
Na naleśnikach układać cieniutką warstwę farszu, obok ułożyć starty ser, zawinąć i przesmażyć na patelni do zrumienienia.
Podawać z sosem czosnkowym.