Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad lub podwieczorek. Pyszny, soczysty kurczak.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1518
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1518
Składniki
Umyć kurczaka i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć kurczaka pieprzem. Do pojemnika wlać sok z limonki i sos rybny, następnie włożyć do marynaty kurczaka i pozostawić na 2 godziny. W tym czasie obracać kurczaka. Pokroić kurczaka na mniejsze części. Na patelni rozgrzać smalec i podsmażać kawałki kurczaka aż sie zarumienią. Pamiętajmy żeby od czasu do czasu go obracać. Podawać z keczupem lub dowolnym sosem do mięs.