Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na obiad lub podwieczorek. Pyszny, soczysty kurczak.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19393
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19393
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Składniki
Umyć kurczaka i wysuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć kurczaka pieprzem. Do pojemnika wlać sok z limonki i sos rybny, następnie włożyć do marynaty kurczaka i pozostawić na 2 godziny. W tym czasie obracać kurczaka. Pokroić kurczaka na mniejsze części. Na patelni rozgrzać smalec i podsmażać kawałki kurczaka aż sie zarumienią. Pamiętajmy żeby od czasu do czasu go obracać. Podawać z keczupem lub dowolnym sosem do mięs.