Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre. Polecam :-) Kolorowe papryki dodają wyjątkowego smaku.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 223
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1822
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 165
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 298
Składniki
Kiełbasę podsmażyć z cebulą. Na osobnej patelni podsmażyć pieczarki. Kiełbasę z cebulą i pieczarki wrzucić do jednego garnka, podlać trochę wodą i gotować. Dodać pokrojoną w kostkę marchew i gotować do miękkości pieczarek. Dodać pokrojone w kostkę kolorowe papryki oraz doprawić do smaku przyprawami i gotować, aż wszystko będzie miękkie ale nie rozgotowane. Smacznego :-)