Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre. Polecam :-) Kolorowe papryki dodają wyjątkowego smaku.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7713
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13642
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5896
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7713
Składniki
Kiełbasę podsmażyć z cebulą. Na osobnej patelni podsmażyć pieczarki. Kiełbasę z cebulą i pieczarki wrzucić do jednego garnka, podlać trochę wodą i gotować. Dodać pokrojoną w kostkę marchew i gotować do miękkości pieczarek. Dodać pokrojone w kostkę kolorowe papryki oraz doprawić do smaku przyprawami i gotować, aż wszystko będzie miękkie ale nie rozgotowane. Smacznego :-)