Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie wędzonego łososia, grejpfruta i słoneczniku
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 772
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1406
Składniki
Sałatę poszarpać palcami na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w półplasterki, łososia porwać na mniejsze kawałki, grejpfruta obrać ze skóry i z białych błonek, podzielić na drobne części. Koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przygotować sos ze śmietany, majonezu, musztardy, doprawić do smaku sola i pieprzem. Polać przygotowana sałatkę.
Na suchej patelni uprażyć słonecznik z sola. Posypać wierzch sałatki. Oliwki przekroić na pół, posypać sałatkę.