Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie wędzonego łososia, grejpfruta i słoneczniku
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 821
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38486
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1280
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 821
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38486
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1280
Składniki
Sałatę poszarpać palcami na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w półplasterki, łososia porwać na mniejsze kawałki, grejpfruta obrać ze skóry i z białych błonek, podzielić na drobne części. Koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przygotować sos ze śmietany, majonezu, musztardy, doprawić do smaku sola i pieprzem. Polać przygotowana sałatkę.
Na suchej patelni uprażyć słonecznik z sola. Posypać wierzch sałatki. Oliwki przekroić na pół, posypać sałatkę.