Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze smażonymi pieczarkami oraz kiszonym ogórkiem.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 188
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 67
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 188
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 67
Składniki
Na margarynie podsmażamy cebulę, gdy będzie w połowie miękka dodajemy pokrojone w dużą kostkę pieczarki, smażymy. Następnie kroimy ogórki w pół talarki i dodajemy do pół twardych smażonych pieczarek.
Na samym końcu na patelnię dodajemy ugotowany wcześniej makaron, przyprawiamy do smaku, oraz posypujemy koperkiem. Aby zaostrzyć smak potrawy można przed podaniem polać ją sosem meksykańskim lub ketchupem.