Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze smażonymi pieczarkami oraz kiszonym ogórkiem.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414029
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2222
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414029
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2222
Składniki
Na margarynie podsmażamy cebulę, gdy będzie w połowie miękka dodajemy pokrojone w dużą kostkę pieczarki, smażymy. Następnie kroimy ogórki w pół talarki i dodajemy do pół twardych smażonych pieczarek.
Na samym końcu na patelnię dodajemy ugotowany wcześniej makaron, przyprawiamy do smaku, oraz posypujemy koperkiem. Aby zaostrzyć smak potrawy można przed podaniem polać ją sosem meksykańskim lub ketchupem.