Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze smażonymi pieczarkami oraz kiszonym ogórkiem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Składniki
Na margarynie podsmażamy cebulę, gdy będzie w połowie miękka dodajemy pokrojone w dużą kostkę pieczarki, smażymy. Następnie kroimy ogórki w pół talarki i dodajemy do pół twardych smażonych pieczarek.
Na samym końcu na patelnię dodajemy ugotowany wcześniej makaron, przyprawiamy do smaku, oraz posypujemy koperkiem. Aby zaostrzyć smak potrawy można przed podaniem polać ją sosem meksykańskim lub ketchupem.