Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne, bardzo łatwe do przygotowania.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7914
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13690
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7914
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13690
Składniki
Wsyp do miski wszystkie składniki i dokładnie wymieszaj.
Zmiksuj bardzo drobno wszystko za pomocą blendera lub maszynki do mięsa.
Gotową masę jeszcze raz zamieszaj i przełóż do słoika.
Słoik włóż do lodówki na mniej więcej godzinę. Dzięki temu masło orzechowe będzie delikatniejsze.