Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne, bardzo łatwe do przygotowania.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30390
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2255
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30390
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2255
Składniki
Wsyp do miski wszystkie składniki i dokładnie wymieszaj.
Zmiksuj bardzo drobno wszystko za pomocą blendera lub maszynki do mięsa.
Gotową masę jeszcze raz zamieszaj i przełóż do słoika.
Słoik włóż do lodówki na mniej więcej godzinę. Dzięki temu masło orzechowe będzie delikatniejsze.