Do góry

Przekąski Przepis na:

Nadziewane pomidorki

Nadziewane pomidorki

Autor:

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 2595

Dodano:

Odsłon: 13748

Pomidorki nadziewane tuńczykiem.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Tuńczyka zmieszać z majonezem, posypać szczyptą pieprzu. Umyć i osuszyć pomidorki, odkroić górę a następnie wydrążyć miąższ. Do pomidorków nakładać farsz. Wierzch udekorować żółtym serem pokrojonym w kosteczkę. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 19 stycznia 2011 Polecam !!..latwe ,szybkie i b.dobrze smykuje :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń