Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie niedrogie i bardzo smaczne
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4570
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1652
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4570
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1652
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Składniki
na patelni rozgrzewamy oliwe i dodajemy posiekana dymke ,i lekkoja zrumieniamy .Kiedy dymka sie zrumieni dodajemy szpinak i doslownie chwilke go smazymy .Odstawiamy do wystygniecia .kiedy szpinak juz wystygl dodajemy jaja i rozdrobniony ser feta wszystko mieszamy
z ciasta filo wycinamy kwadraciki smarujemy roztopionym maslem i tak ukladamy trzy lub cztery warstwy ciasta reszte ciasta przykrywamy wilgotna scierecza poniewaz ciasto szybko wysycha
nastepnie na srodek nakladamy troszke farszu i skadamy jak mala paczuszke i dokladnie sciskamy konce
pieczemy w piekarniku okolo 15 min w temperaturze 200 stopni