Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są bardzo smaczne, kuszą swoim smakiem, rodzinka je uwielbia, a w szczególności wnuki. Robi się je bardzo szybko.
patelnia,
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4529
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417846
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4529
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417846
Składniki
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na paski a następnie paski wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami. Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wędzonego. Ułożyć na patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser się rozpuści, a szynka się zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.