Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki są bardzo smaczne, kuszą swoim smakiem, rodzinka je uwielbia, a w szczególności wnuki. Robi się je bardzo szybko.
patelnia,
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20566
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9540
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2093
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4095
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 718
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 361
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20566
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9540
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2093
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4095
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 718
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 361
Składniki
Parówki obrać opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem, parówki nacinamy w wzdłuż ostrym nożem, ser pokroić na paski a następnie paski wkładamy w nacięte parówki. Posypać przyprawami lub ziołami. Parówki owinąć plasterkami szynki lub boczku wędzonego. Ułożyć na patelni natłuszczonej olejem. Smażyć, aż ser się rozpuści, a szynka się zrumieni. Gotowe ułożyć na jarmużu.