Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,tanie,smaczne i bardzo proste w przygotowniu!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Składniki
zmielic mięso z wątróbką cebulą i czosnkiem i namoczona bułkę
dodac jajko przyprawy wymieszac pozostawic do przegryzienia
nasmarowac keksówkę wysypac bułka tarta piec okolo godziny.
Ja piekę w Halogen Oven na 180 stopni czas 75 minut