Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35914
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1275
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1780
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35914
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1275
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1780
        
        Składniki
proponuje wykonać ciast kruche wedł.waszego ulubionego przepisu z tym ze dajemy mniej cukru i spora szczypte soli ewentualnie z wyżej wymienionych składników zarabiamy ciasto i wkładamy do lodówki na 30 min.
cebule pokroić w krązki przesmazyć na masle przyprawic kolendrą i reszta przypraw
ciasto rozwałkować,wyłożyć nim wysmarowaną blachę,na wierzch wyłożyc cebulę,posypać majerankiem
polać jajkami zmiksowanymi ze śmietaną doprawionymi solą i pieprzem,na wierzch zetrzeć żółtego sera
piec ok 45 minut w piekarniku nagrzanym do 200 st....czasem robię też farsz miesno -cebulowy,mięso mielone mogą być np.resztki z pieczeni jak nie mam śmietany zapiekam pod beszamelem,który uwielbiam zresztą :) Smacznego :)