Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i warzywne.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414041
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414041
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Składniki
Mieszamy sery z majonezem w blenderze. A do naczynia żaroodpornego lub foremki układamy na sztorc 2 cm kawałki pora. Dość ciasno. Polewamy szczodrze masą serowo-majonezową. I wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na ok. 30 minut. Jak jest góra przypieczona można wyjmować. No i jeść.