Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fantastycznie smakuja jako zakaska a nawet szybkie dnako obiadowe, u mnie sa rozchwytywane..
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30893
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30893
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Składniki
ciasto na nalesniki = jaja, make poloczyc , dobrze roztrzepac, dodac soli do smaku, troche oleju,smazyc nalesniki.( ciasto nie moze byc zbyt lejace ani zbyt geste) farsz = do nalesnikow mozna wlozyc parowki albo cienkie kiebaski, zapiec, polac kczupem musztarada. Ja polecam troche inny = mieso pokroic w drobne paski, przesmazyc z cebulka i czosnkiem, sol i pierz do smaku dodac ostrej papryki , troche curry (podlac odrobina woda aby nie wyschlo), jak juz bedzie miekkie wylozyc na nalesniki, zawinac w rulony ,nalesniki podgrzac i podawac z keczupem i musztarda.- pycha (mozna stosowac rowniez inne sosy -jak kto lubi