Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super przystaweczka lub mała zakąseczka
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10970
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13238
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4990
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10970
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13238
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4990
Składniki
rozgnieść orzechy, posiekać drobno ogórka, wymieszać z twarogiem i chrzanem. Na plaster szynki nałożyć porcję masy twarogowe, zawinąć . Na wykałaczkę nabić oliwkę lub winogrono i kawałek ananasa i wbić w roladkę, układać na liściach sałaty lub cykorii .