Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska która jest źródłem dobrze przyswajalnego żelaza hemowego, witamin z grupy B, a nawet jedynym źródłem witaminy B12.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Pokroić cebulę i czosnek w drobną kosteczkę. Na gorącą oliwę wrzuć cebulkę na 3-5 minut, następnie czosnek na kolejne 2 minuty. Na koniec wrzuć salami i smaż kilka minut na wolnym ogniu.