Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, świeża i zdrowa sałatka. Można podawać ją z pieczywem czosnkowym lub jako dodatek do dań głównych.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Pomidory pokrój w grubą kostkę, obranego ogórka w półplasterki. Paprykę oczyść i pokrój w kostkę . Dodaj oliwki i natkę. Cebulę obierz, pokrój w talarki, dodaj do sałatki. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Skrop oliwą i octem winnym. Na końcu dodaj pokrojony w małą kostkę ser feta.