Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta łatwa i szybka sałatka, która wszystkim smakuje. Bo kto nie lubi pieczarek?
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 621
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10118
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2901
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 621
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10118
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2901
Składniki
Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać, pokroić. Cebulę obrać, pokroić nasolić, odstawić. Pieczarki i groszek dokładnie odsączyć z zalewy. Ogórki pokroić. Połączyć składniki, dodając majonez, sól i pieprz. (Można też dodać siekaną zieloną pietruszkę lub szczypiorek, jak kto lubi) Odstawić do lodówki, żeby się "przegryzła".