Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta łatwa i szybka sałatka, która wszystkim smakuje. Bo kto nie lubi pieczarek?
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 213
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 150
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 213
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 150
Składniki
Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać, pokroić. Cebulę obrać, pokroić nasolić, odstawić. Pieczarki i groszek dokładnie odsączyć z zalewy. Ogórki pokroić. Połączyć składniki, dodając majonez, sól i pieprz. (Można też dodać siekaną zieloną pietruszkę lub szczypiorek, jak kto lubi) Odstawić do lodówki, żeby się "przegryzła".
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 3332
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 5301