Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88443
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1864
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88443
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1864
Składniki
Niezasłone filety śledziowe pokroic w grube pasy, pieczarki w plasterki, ogórki na pół i plasterki, paprykę w kostkę . Wszystkie składniki wymieszac ze sobą dodac drobno posiekaną pietruszkę, oraz majonezz ketchupem, doprawic pieprzem.WYmieszaną sałatkę pozostawic w chłodnym miejscu na minimum 1 godzinę. Może pozostac przykryta w lodówce nawet tydzień.