Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 391
Składniki
Niezasłone filety śledziowe pokroic w grube pasy, pieczarki w plasterki, ogórki na pół i plasterki, paprykę w kostkę . Wszystkie składniki wymieszac ze sobą dodac drobno posiekaną pietruszkę, oraz majonezz ketchupem, doprawic pieprzem.WYmieszaną sałatkę pozostawic w chłodnym miejscu na minimum 1 godzinę. Może pozostac przykryta w lodówce nawet tydzień.