Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4178
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5500
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13586
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5374
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4178
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6552
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5500
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13586
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5374
Składniki
Niezasłone filety śledziowe pokroic w grube pasy, pieczarki w plasterki, ogórki na pół i plasterki, paprykę w kostkę . Wszystkie składniki wymieszac ze sobą dodac drobno posiekaną pietruszkę, oraz majonezz ketchupem, doprawic pieprzem.WYmieszaną sałatkę pozostawic w chłodnym miejscu na minimum 1 godzinę. Może pozostac przykryta w lodówce nawet tydzień.