Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne bardzo smakuje gościom i domownikom
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Pierożki ugotować wg przepisu , do ostygniętych Tortelini dodać kukurydzę , fasolę groszek , ogórki pokrojone w kostkę , pieczrki pokrojone na świartki, cebulę pokrojoną w kostkę wymieszać z majonezem (ok.3 łyżek) przyprawić pieprzem ewentualnie solą ale najpierw spróbować ponieważ marynaty są pikantne