Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1366
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 647
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1366
Składniki
Chilli, czosnek i cebulkę podsmażamy ok.2 min na oliwie z oliwek.
Następnie dodajemy krwetki i podsmażamy wszystko razem ok 5-10 min (jesli krewetki byly mrożone) gdy świeże to max 5 min. Dodajemy do smaku sól, pierz i pietruszkę.
Ja podaję takie krwetki z bagietką czosnkową.