Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 174
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 215
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 174
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 215
Składniki
Chilli, czosnek i cebulkę podsmażamy ok.2 min na oliwie z oliwek.
Następnie dodajemy krwetki i podsmażamy wszystko razem ok 5-10 min (jesli krewetki byly mrożone) gdy świeże to max 5 min. Dodajemy do smaku sól, pierz i pietruszkę.
Ja podaję takie krwetki z bagietką czosnkową.