Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Chilli, czosnek i cebulkę podsmażamy ok.2 min na oliwie z oliwek.
Następnie dodajemy krwetki i podsmażamy wszystko razem ok 5-10 min (jesli krewetki byly mrożone) gdy świeże to max 5 min. Dodajemy do smaku sól, pierz i pietruszkę.
Ja podaję takie krwetki z bagietką czosnkową.