Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wino, żurawina chrzan oraz sok pomarańczowa stanowią wyjątkową bazę dla tego dania
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8346
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10078
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 647
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8346
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10078
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 647
Składniki
1. Przygotuj marynatę: oliwa + przyprawy = filety zalej marynatą i odstaw na 12h 2. cebulę podsmażyć na patelni + świeży sok pomarańczowy = dusić ok 30min 3. Przygotuj sos: żurawinę należy przetrzeć przez sitko + chrzan + sok z cytryny + czerwone wino + przyprawy 4. Odsączone z marynaty filety wypełnić duszoną cebulą i zwinąć w ruloniki