Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wino, żurawina chrzan oraz sok pomarańczowa stanowią wyjątkową bazę dla tego dania
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 990
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 990
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Składniki
1. Przygotuj marynatę: oliwa + przyprawy = filety zalej marynatą i odstaw na 12h 2. cebulę podsmażyć na patelni + świeży sok pomarańczowy = dusić ok 30min 3. Przygotuj sos: żurawinę należy przetrzeć przez sitko + chrzan + sok z cytryny + czerwone wino + przyprawy 4. Odsączone z marynaty filety wypełnić duszoną cebulą i zwinąć w ruloniki