Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10631
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3272
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10631
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3272
Składniki
Wołowinę kroimy na wąskie paski i podsmażamy na patelni; dodajemy na patelnię pokrojone w talarki pieczarki. Gdy się zarumienią zalewamy wszystko bulionem, w takiej ilości, żeby mięso i pieczarki się schowały. Dodajemy troszkę pieprzu do smaku. Dusimy aż do miękkości.
Do wrzątku wrzucamy fasolkę szparagową i gotujemy ją około 15 minut.
Na talerzu układamy fasolkę na nią wykładamy mięsko i pieczarki. Fasolkę można polać delikatnie sosikiem, który pozostał z duszenia.
Do okoła "piramidki" rozkładamy mizerię.
SMACZNEGO!