Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14530
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19594
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 138
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1837
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14530
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19594
Składniki
Wołowinę kroimy na wąskie paski i podsmażamy na patelni; dodajemy na patelnię pokrojone w talarki pieczarki. Gdy się zarumienią zalewamy wszystko bulionem, w takiej ilości, żeby mięso i pieczarki się schowały. Dodajemy troszkę pieprzu do smaku. Dusimy aż do miękkości.
Do wrzątku wrzucamy fasolkę szparagową i gotujemy ją około 15 minut.
Na talerzu układamy fasolkę na nią wykładamy mięsko i pieczarki. Fasolkę można polać delikatnie sosikiem, który pozostał z duszenia.
Do okoła "piramidki" rozkładamy mizerię.
SMACZNEGO!