Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2269
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2269
Składniki
Wołowinę kroimy na wąskie paski i podsmażamy na patelni; dodajemy na patelnię pokrojone w talarki pieczarki. Gdy się zarumienią zalewamy wszystko bulionem, w takiej ilości, żeby mięso i pieczarki się schowały. Dodajemy troszkę pieprzu do smaku. Dusimy aż do miękkości.
Do wrzątku wrzucamy fasolkę szparagową i gotujemy ją około 15 minut.
Na talerzu układamy fasolkę na nią wykładamy mięsko i pieczarki. Fasolkę można polać delikatnie sosikiem, który pozostał z duszenia.
Do okoła "piramidki" rozkładamy mizerię.
SMACZNEGO!