Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 160
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 160
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Składniki
Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Wrzucić szparagi. Dolać wody (tak aby przykryła szparagi). Zmniejszyć ogień, tak aby szparagi nasiąknęły wodą. Następnie podsmażyć. Gdy woda wyparuje dodać całe ząbki czosnku, oraz sól i pieprz do smaku. Zamieszać i jeszcze raz podsmażyć. Najlepiej smakuje z sosem majonezowym. Smacznego:)