Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2542
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 313
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4354
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2542
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 313
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4354
Składniki
Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Wrzucić szparagi. Dolać wody (tak aby przykryła szparagi). Zmniejszyć ogień, tak aby szparagi nasiąknęły wodą. Następnie podsmażyć. Gdy woda wyparuje dodać całe ząbki czosnku, oraz sól i pieprz do smaku. Zamieszać i jeszcze raz podsmażyć. Najlepiej smakuje z sosem majonezowym. Smacznego:)