Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8193
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8193
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Składniki
Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Wrzucić szparagi. Dolać wody (tak aby przykryła szparagi). Zmniejszyć ogień, tak aby szparagi nasiąknęły wodą. Następnie podsmażyć. Gdy woda wyparuje dodać całe ząbki czosnku, oraz sól i pieprz do smaku. Zamieszać i jeszcze raz podsmażyć. Najlepiej smakuje z sosem majonezowym. Smacznego:)