Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mam nadzieje że wyjdzie wam to bardzo dobre tak jak mi:D
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7643
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2603
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
Śliwki moczymy przez całą noc w winie. Mięso kroimy w kostkę. Paprykę kroimy na kawałki najlepiej kwadratowe. Szarlotki przekrawamy na pół,śliwki odsączamy z wina. Wszystkie składniki nadziewamy na patyczki(jeżeli używamy patyczków drewnianych to trzeba je najpierw namoczyć w wodzie). Szaszłyki grillujemy przez 8-10 min, co jakiś czas obracamy, smarujemy je również oliwą, a na koniec posypujemy ziołami. Szaszłyki możemy również upiec w piekarniku.