Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Ubijamy 4 białka z odrobiną soli,dodoajemy żółtka,na koniec 4 łyżki mąki i rozmrozony szpinak.Pieczemy placek w 190stopniach przez 10-15 minut.
Mielimy ser,dodajemy serek kanapkowy i wycisniety czosnek. Przygotowanym serem smarujemy upieczony placek. Wykładamy cienką warstwe łososia i zawijamy w roladki.
Przed podaniem zawijamy w folię i chłodzimy w lodówce.Kroimy na "plastry" i podajemy wg własnych upodobań.
smacznego