Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28752
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28752
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
Ubijamy 4 białka z odrobiną soli,dodoajemy żółtka,na koniec 4 łyżki mąki i rozmrozony szpinak.Pieczemy placek w 190stopniach przez 10-15 minut.
Mielimy ser,dodajemy serek kanapkowy i wycisniety czosnek. Przygotowanym serem smarujemy upieczony placek. Wykładamy cienką warstwe łososia i zawijamy w roladki.
Przed podaniem zawijamy w folię i chłodzimy w lodówce.Kroimy na "plastry" i podajemy wg własnych upodobań.
smacznego