Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2385
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1874
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2385
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1874
Składniki
Ubijamy 4 białka z odrobiną soli,dodoajemy żółtka,na koniec 4 łyżki mąki i rozmrozony szpinak.Pieczemy placek w 190stopniach przez 10-15 minut.
Mielimy ser,dodajemy serek kanapkowy i wycisniety czosnek. Przygotowanym serem smarujemy upieczony placek. Wykładamy cienką warstwe łososia i zawijamy w roladki.
Przed podaniem zawijamy w folię i chłodzimy w lodówce.Kroimy na "plastry" i podajemy wg własnych upodobań.
smacznego