Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykwintne
Ubijamy 4 białka z odrobiną soli,dodoajemy żółtka,na koniec 4 łyżki mąki i rozmrozony szpinak.Pieczemy placek w 190stopniach przez 10-15 minut.
Mielimy ser,dodajemy serek kanapkowy i wycisniety czosnek. Przygotowanym serem smarujemy upieczony placek. Wykładamy cienką warstwe łososia i zawijamy w roladki.
Przed podaniem zawijamy w folię i chłodzimy w lodówce.Kroimy na "plastry" i podajemy wg własnych upodobań.
smacznego
Tradycyjne słodkie szyszki wykonałam z 2 ekologicznych składników. Wyszły bar...
Odsłon: 17
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 13
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 20
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 25
Tradycyjne słodkie szyszki wykonałam z 2 ekologicznych składników. Wyszły bar...
Odsłon: 17
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 13
Amarantus znany jest również pod nazwą szarłat. Jest to zboże uprawiane od st...
Odsłon: 20
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 25
Składniki
Ubijamy 4 białka z odrobiną soli,dodoajemy żółtka,na koniec 4 łyżki mąki i rozmrozony szpinak.Pieczemy placek w 190stopniach przez 10-15 minut.
Mielimy ser,dodajemy serek kanapkowy i wycisniety czosnek. Przygotowanym serem smarujemy upieczony placek. Wykładamy cienką warstwe łososia i zawijamy w roladki.
Przed podaniem zawijamy w folię i chłodzimy w lodówce.Kroimy na "plastry" i podajemy wg własnych upodobań.
smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Wytrawne nachosy z domowej tortilli
Przekąski
Awanturka z makrelą
Przekąski
Pasta z bakłażanów i orzechów nerkowca
Przekąski
Gofry z cukinii
Wytrawne nachosy z domowej tortilli
Takie chipsy to doskonała przekąska. Mogą być podane do pochrupania albo np....
Odsłon: 47
Awanturka z makrelą
Wędzona makrela jest bardzo pożywna, bogata w białko i kwasy tłuszczowe Omega...
Odsłon: 6351