Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze śledzie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Mieszamy razem miód, musztardę, przecier pomidorowy i przyprawy, otrzymując w ten sposób sos. Paprykę pieczemy tak, aby można było zdjąć z niej skórkę.
Następnie kroimy wszystko w drobniutką kostkę i mieszamy z sosem. odstawiamy do lodówki na ok 1h. Całość posypujemy kaparami