Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze śledzie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2653
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2653
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Składniki
Mieszamy razem miód, musztardę, przecier pomidorowy i przyprawy, otrzymując w ten sposób sos. Paprykę pieczemy tak, aby można było zdjąć z niej skórkę.
Następnie kroimy wszystko w drobniutką kostkę i mieszamy z sosem. odstawiamy do lodówki na ok 1h. Całość posypujemy kaparami