Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 262
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 984
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 262
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 984
Składniki
wątróbkę myjemy,miksujemy dodajemy łyżkę mąki 2 jajka,sól,pieprz,curry,smażymy placuszki jak naleśniki,pieczarki smażymy miksujemy z łyżką gęstego majonezu(dekoracyjny winiary),placuszki wątrobowe przekładamy jeden masą z grzybów potem kilka samym majonezem przedostatni znowu masą z grzybów a górę samym majonezem,kriomy jak torcik.Do dekoracji obok torcika użyłam małych podgrzybków uduszonych ale to niekonieczne ,górę torcika posypałam koperkiem.