Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3388
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 93
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 830
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 85
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3388
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 93
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 830
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 85
Składniki
wątróbkę myjemy,miksujemy dodajemy łyżkę mąki 2 jajka,sól,pieprz,curry,smażymy placuszki jak naleśniki,pieczarki smażymy miksujemy z łyżką gęstego majonezu(dekoracyjny winiary),placuszki wątrobowe przekładamy jeden masą z grzybów potem kilka samym majonezem przedostatni znowu masą z grzybów a górę samym majonezem,kriomy jak torcik.Do dekoracji obok torcika użyłam małych podgrzybków uduszonych ale to niekonieczne ,górę torcika posypałam koperkiem.