Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1537
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 784
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1537
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 784
Składniki
wątróbkę myjemy,miksujemy dodajemy łyżkę mąki 2 jajka,sól,pieprz,curry,smażymy placuszki jak naleśniki,pieczarki smażymy miksujemy z łyżką gęstego majonezu(dekoracyjny winiary),placuszki wątrobowe przekładamy jeden masą z grzybów potem kilka samym majonezem przedostatni znowu masą z grzybów a górę samym majonezem,kriomy jak torcik.Do dekoracji obok torcika użyłam małych podgrzybków uduszonych ale to niekonieczne ,górę torcika posypałam koperkiem.