Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12302
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13104
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5311
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12302
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13104
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5311
Składniki
wątróbkę myjemy,miksujemy dodajemy łyżkę mąki 2 jajka,sól,pieprz,curry,smażymy placuszki jak naleśniki,pieczarki smażymy miksujemy z łyżką gęstego majonezu(dekoracyjny winiary),placuszki wątrobowe przekładamy jeden masą z grzybów potem kilka samym majonezem przedostatni znowu masą z grzybów a górę samym majonezem,kriomy jak torcik.Do dekoracji obok torcika użyłam małych podgrzybków uduszonych ale to niekonieczne ,górę torcika posypałam koperkiem.