Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30939
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4592
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30939
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4592
Składniki
Jajka rozkłócić na talerzu, dodać przyprawy. Na drugi talerz wysypać bułę tartą. Na patelni rozgrzać olej
Kromki chleba obtaczać najpierw w jajku a następnie w bułce tartej i wkładać na rozgrzany olej.
Po usmażeniu po jednej stronie, przewrócić na drugą, i na kazdej kromce położyć plaster sera. Zmniejszyć ogień i dosmażyć pod przykryciem.
Z patelni odkładać na talerz wyścielony papierową serwetką (wsiąknie nadmiar tłuszczu).
Obłożyć plastrami pomidora i natychmiast podawać.