Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2621
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2621
Składniki
Jajka rozkłócić na talerzu, dodać przyprawy. Na drugi talerz wysypać bułę tartą. Na patelni rozgrzać olej
Kromki chleba obtaczać najpierw w jajku a następnie w bułce tartej i wkładać na rozgrzany olej.
Po usmażeniu po jednej stronie, przewrócić na drugą, i na kazdej kromce położyć plaster sera. Zmniejszyć ogień i dosmażyć pod przykryciem.
Z patelni odkładać na talerz wyścielony papierową serwetką (wsiąknie nadmiar tłuszczu).
Obłożyć plastrami pomidora i natychmiast podawać.