Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tzatzyki moga byc podawane , praktycznie ze wszystkim, doskonale do wolowiny, baraniny i wieprzowiny,swietnie nadja sie na chleb z pomidorem i ogorkiem, idealne z frytkami, pasuja tez do tortilii.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5598
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12169
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5598
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12169
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
obrac odorki i zetrzec je na tarce, posolic. odczekac kilka minut az puszcza wode. w tym czasie rozetrzec czosnek z sola. odsaczyc wode z ogorkow dodac jogurt ( nie zaduzo, tak by idealnie polaczyl sie z ogorkiem, ale zeby nie przewazal w misce) dodac czosnek i przyprawy( do smaku) wszystko dokladnie wymieszac. schlodzic min pol godz w lodowce. zjesc ze smakiem P>S w wielu przepisach zaleca sie dodawanie miety do tzatzykow, ja odradzam,