Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tzatzyki moga byc podawane , praktycznie ze wszystkim, doskonale do wolowiny, baraniny i wieprzowiny,swietnie nadja sie na chleb z pomidorem i ogorkiem, idealne z frytkami, pasuja tez do tortilii.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 206
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 206
Składniki
obrac odorki i zetrzec je na tarce, posolic. odczekac kilka minut az puszcza wode. w tym czasie rozetrzec czosnek z sola. odsaczyc wode z ogorkow dodac jogurt ( nie zaduzo, tak by idealnie polaczyl sie z ogorkiem, ale zeby nie przewazal w misce) dodac czosnek i przyprawy( do smaku) wszystko dokladnie wymieszac. schlodzic min pol godz w lodowce. zjesc ze smakiem P>S w wielu przepisach zaleca sie dodawanie miety do tzatzykow, ja odradzam,