Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała zakąska, a nawet zagrycha na imprezę!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1199
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5730
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8792
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18292
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1199
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5730
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8792
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18292
Składniki
Cebulę I ogórka drobno posiekać, a mięso wymieszać z żółtkiem i lekko przyprawić. Cebulę, ogórka, kapary włożyć do jednej przegrody, a mięso do pozostałej i popieprzyć je z wierzchu. Ozdobić np koperkiem. Jedna miseczka z tatarem idelanie pasuję do zakąszenia małego kieliszka. Czas utrzymywania chrupkości przez miseczki to ok 2h.
Oto sposób na użycie woreczka, w którą zapakowane są Duo Party Miseczki jako rożka cukierniczego do wyciskania tatara (lub zupełnie innej masy).