Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3962
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3962
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Składniki
Nastawiamy piekarnik na 180 stopni
Gotujemy kasze gryczaną według przepisu na opakowaniu.Przykrywamy garnuszek talerzem i odstawiamy na bok.
Cukinie przekrawamy na pół i pozbawiamy nadzienia.Nadzienie odkładamy na bok.
Na rozgrzana patelnie wrzucamy pierś kurczaka oprószoną przyprawami i chwilke smażymy.Pózniej dodajemy ugotowana kasze a na końcu środek cukini.
Doprawiamy do smaku po czym wykładamy farsz na przeciętą cukinie.
Wstawiamy do piekarnika na ok . 15 minut Po tym czasie wyjmujemy blaszke i posypujemy cukinie serem.Wstawaimy jeszcze dosłownie na sekunde tylko aby ser sie stopił.
Podajemy gorącą ;)) Można polać ketchupem :)) Smacznego !