Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-07-2010
Smaczne danie, które może być pomysłem na ciepłą kolację bądź obiad wegetariański.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 674
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 674
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Pieczarki smażymy wraz z naszą pokrojoną w kosteczkę cebulą, po odparowaniu wody z pieczarek dodajemy paprykę również pokrojoną w kostkę i przesmażamy całość.
Na sam koniec smażenia dodajemy odsączoną kukurydzę, śmietanę oraz przyprawy : sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny oraz italian seasoning ( zioła prowansalskie w Polsce). Całość mieszamy.
Nakładamy farsz na nasze wrapy wzdłuż i posypujemy startym serem ( ja użyłam białego cheddara). Zamykamy boki naszego wrapa i pieczemy aż do roztopienia sera w temp 180 C. Życzę smaczengo.