Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-07-2010
Smaczne danie, które może być pomysłem na ciepłą kolację bądź obiad wegetariański.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1297
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8834
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18448
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1297
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8834
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18448
Składniki
Pieczarki smażymy wraz z naszą pokrojoną w kosteczkę cebulą, po odparowaniu wody z pieczarek dodajemy paprykę również pokrojoną w kostkę i przesmażamy całość.
Na sam koniec smażenia dodajemy odsączoną kukurydzę, śmietanę oraz przyprawy : sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny oraz italian seasoning ( zioła prowansalskie w Polsce). Całość mieszamy.
Nakładamy farsz na nasze wrapy wzdłuż i posypujemy startym serem ( ja użyłam białego cheddara). Zamykamy boki naszego wrapa i pieczemy aż do roztopienia sera w temp 180 C. Życzę smaczengo.