Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznego!
Jak już wcześniej pisaliśmy, kabaczki obrodziły. Pomimo swej wielkości, miążs...
Odsłon: 46979
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3743
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 219
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 253
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 3743
Gulasz z wieprzowego mięsa mieszanego, do tego młode ziemniaki i kapusta zasm...
Odsłon: 219
Tak przygotowany makaron z brokułami to fajny pomysł na prosty, szybki , syty...
Odsłon: 253
Składniki
Kabaczki obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę.Wędlinę pokroić w kostkę, marchew, ziemniaki, cebule zetrzeć na tarce o grubych oczkach Kostki kabaczka przysmażyć na oleju, wyjąć i na tym samym tłuszczu podsmażyć startą marchew, ziemniaki i cebulę. Gdy jarzyny zmiekną, dodać pokrojoną wedlinę i smażyć jeszcze ok 5 min. Dodaćprzecier pomidorowy, pieprz, sól, a na koniec mąke pszenną. Układać w brytfannie lub naczyniu żaroodpornym - na przmian kabaczek, jarzyny. Włozyć do piekarnika o dobrze zapiec.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12589
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6179