Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kabaczki obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę.Wędlinę pokroić w kostkę, marchew, ziemniaki, cebule zetrzeć na tarce o grubych oczkach Kostki kabaczka przysmażyć na oleju, wyjąć i na tym samym tłuszczu podsmażyć startą marchew, ziemniaki i cebulę. Gdy jarzyny zmiekną, dodać pokrojoną wedlinę i smażyć jeszcze ok 5 min. Dodaćprzecier pomidorowy, pieprz, sól, a na koniec mąke pszenną. Układać w brytfannie lub naczyniu żaroodpornym - na przmian kabaczek, jarzyny. Włozyć do piekarnika o dobrze zapiec.