Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam. Dzisiejszy przepis to prawdziwa bomba dla naszych kubków smakowych. Połączenie słonego oscypka z nutką kwaśno - słodkiej żurawiny. Sprawdzi się idealnie jako ciepła przystawka. Z nią impreza karnawałową z pewnością będzie udana !
1. GARNEK ŻAROODBPORNY 2. JEDEN ŚREDNI GARNEK 3. PATELNIA 4. DESKA DO KROJENIA 5. NÓŻ 6. ŁYŻKA STOŁOWA 7. PRASKA DO CZOSNKU 8 KUBEK DO PRZYGOTOWANIA SOSU
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
PRZEPIS : 1. Ziemniaki, cebulę i czosnek obrać. 2. Ziemniaki podgotować ( 15 minut ). 3. Cebulę i czosnek pokroić. 4. Kiełbasę pokroić na plasterki 5. Podsmażyć cebulę z kiełbasą na patelni. 6. Oscypki i serek mozarella pokroić na plasterki. 7. Ugotowane ziemniaki pokroić na talarki. 8. Pokrojone ząbki czosnku dodać do jogurtu naturalnego - sos czosnkowy. 9. Wszystkie gotowe składniki wraz z sosem czosnkowym przekładać warstwami, do zużycia wszystkich składników. 10. Rozgrzać piekarnik do 180 stopni. 11. Zapiekankę piec w 180 stopniach przez pół godziny. 12. Na koniec na sam wierzch dodać żurawiny. SMACZNEGO ! :) ORAZ UDANEJ IMPREZY KARNAWAŁOWEJ. :)