Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla lubiących sery, nadaje się na śniadania, kolacje i do przegryzienia w ciągu dnia:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4531
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1591
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 478
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4531
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1591
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 478
Składniki
Camemberta ostrożnie wyjmujemy z opakowania, ważne by nie uszkodzić skórki bo w czasie pieczenia wypłynie nam środek i szczelnie zawijamy w szynkę (szczelnie szczególnie dół i boki, góra może być odkryta.
Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut, 180'. Smacznego:)