Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla lubiących sery, nadaje się na śniadania, kolacje i do przegryzienia w ciągu dnia:)
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2263
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11140
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2194
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2263
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11140
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2194
Składniki
Camemberta ostrożnie wyjmujemy z opakowania, ważne by nie uszkodzić skórki bo w czasie pieczenia wypłynie nam środek i szczelnie zawijamy w szynkę (szczelnie szczególnie dół i boki, góra może być odkryta.
Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika na 20-25 minut, 180'. Smacznego:)